sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Ce spun clienţii la piaţa aprozarul Din Gradina Ploiesti .











Vânzare de produse agroalimentare și derivate, livrare gratuită, direct la domiciliul dvs. sau la locaţia dorită. La noi totul este proaspăt, de calitate superioară.

***

Dulciuri, foetaje, aperitive de casă . Delicii de casă făcute după reţete vechi şi foarte vechi . Preparate tradiţionale , gustul de la ţară şi amintirea copiilor de altă dată.

***

"Conserve de toamnă" la comandă . Totul preparat clasic, în casă , igienic și cu foarte mare grija. Fără conservanți chimici și alte adaosuri dăunătoare. PREȚURI IMBATABILE !!!!!! Zacuscă de vinete, zacuscă de ghebe, zacuscă de macrou, zacusca de merluciu, zacuscă de dovlecei, roșii în bulion, bulion de roșii, ketchup de casă , suc de roșii, bulion de gogoșari sau ardei kapia, dulceață de ardei iute, ardei iute marinat (după rețeta bulgărească) , murături , dulcețuri, gemuri, magiun, compoturi și multe alte bunătăți.

***

Servicii şi preparate parastase/pomeni .
Colivă , pachete alimentare pentru pomeni (de post, de dulce sau cu dezlegare la pește ) , mancare tradițională , alcătuirea unui meniu specific parastaselor tradiționale pentru cei adormiţi .






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea dvs. contează .